Bli återförsäljare

Är du säljare, webbdesigner, reklamare, fotograf eller någon som passar in?

Har du kunder som är i behov av en webbshop eller hemsida och vill sälja in vår plattform? Som återförsäljare har du möjlighet att sälja våra tjänster t.ex. vår e-handelsplattoform eller vår WooCommerce plattform. Du får fördelen av att arbeta med oss och vi tar hand om drift, uppdateringar och support. 

Säljare

Du får fördelen av att sälja en tjänst som e-handel, på en marknad som växer och har en spännande framtid. Vill du få möjlighet att bygga upp en månatlig inkomst som ökar med antalet kunder du har? En ny kund varje vecka innebär löneförhöjning varje vecka. Är du social och tycker om att prata med människor så har du en stor merit. Kontakta oss så tar vi ett möte och bjuder på en kopp kaffe eller te. Se våra videor för säljare här.

Webbdesigner

Är du webbdesigner så kan du sköta allt som har med design och att göra och vi tar hand om driften. Vill du bli mer framgångsrik? Kontakts oss så berättar vi mer.

Reklamare

För en reklamare så kan det vara bra att kunna erbjuda även e-handel då det är en allt mer viktig kanal att synas i och du kan skapa e-handel med exakt den kommunikationen du vill uppnå.

Fotograf

Fotograferar du modeller eller kläder? Erbjud dina kunder vår e-handel och du kommer ha ständigt nya uppdrag, du kanske till och med får rekrytera fotografer. Dina bilder kommer också exponeras för de tusentals besökare som webbshoppar har. En webbshop tar ständigt in nya produkter och det finns alltid något som ska fotograferas. Världsmarknaden, man räknar med att det är ungefär 100.000 nya produkter per dag som ska ut på Internet.

Fördelar 

  • Bli ett team med oss och vi blir starkare tillsammans.
  • Vi erbjuder bra provision på varje kund du rekommenderar till oss.
  • Som återförsäljare så får du tillgång till att använda våra tjänster gratis för för att lära dig hur de fungerar, vårt enda motkrav är att du gör reklam för oss.
  • Är du en talang så kommer vi kunna rekommendera kunder till dig.
  • Reklam om er på vår sida.

Registrera dig som återförsäljare genom att fylla i namn och e-post:

Du är också välkommen att kontakta oss
Tel 08-400 20 620
E-post info@ehl.nu

Vi som arbetar på kontoret i Stockholm

om_oss_simon
Simon Blomqvist
VD, försäljning
Mob 073-530 74 74
info@ehl.nu
om_oss_bjorn
Björn Johannesson
Utveckling & Support
Mob 072-315 57 00
support@ehl.nu
Markus Ossi
Samordnare
markus@ehl.nu
Är detta du?
Mejla info@ehl.nu
för karriärmöjligheter

Video om oss

Boka ett möte med oss!

Namn:

E-mail:

Telefon:

 

Translate »