Investor relations

Vill du bli delägare i EHLCOIN?

Investera kapital

Finansiering
Vi har behov av finansiella medel och du kan investera pengar för att eventuellt erhålla avkastning på dina pengar. Du kan också köpa in dig i bolaget för att få del av vinster i framtiden.

Det finns två huvudsätt sätt att investera:

 

1) Köpa valutan EHLCOIN

Genom att växla pengar kan du köpa in dig på vår kommande valuta EHLCOIN, priset är 1 EHLCOIN för 1 kr.
Detta görs genom att Swisha pengar till 0735307474. Uppge ert person nr som meddelande + EHLCOIN.
Vill du köpa EHLCOIN för kryptovaluta så kontakta oss på 0735307474.

Köpa EHLCOIN

Köp EHLCOIN genom att Swisha till 0735307474 (Simon Blomqvist grundare och ägare ev EHLCOIN).
Varje EHLCOIN kostar 1 kr st, Du kan Swisha 100 kr och uppåt.
Swishar du 1 000 kr får du 1 000 EHLCOIN + bonus 250 visitkort.
Swishar du 2 000 kr får du 2 000 EHLCOIN + bonus 250 visitkort + T-Shirt.

.

2) Köpa aktier

Vill du investera lite större kapital kan du bli en av våra 300 investerare och investera pengar i den bank vi vill starta.
Du får då aktier i banken. Vill du investera i vår bank behöver du ta ett möte med oss.
Sedan om du blir godkänd och du vill investera så kommer du få ett speciellt kapital konto att föra in pengarna på.
För varje krona får du en aktie och en % bonus från utdelningen som bestäms av vinsten. För bank nr 1 EHLCOIN bank Stockholm behöver vi 5 miljoner Euro i kapital. Investerar du T.ex. 1 000 000 kr får du 2% av bankens utdelning i bonus, då du investerat 2% av kapital behovet 5 miljoner Euro.
Den minsta summan du kan investera om du vill bli delägare i en av våra banker är 200 000 kr.
I varje land som vi har bank kan vi hantera våra kunder och sköta lokala ärenden, ta emot folk som vill köpa och sälja EHLCOIN m.m. När det finns minst ett bankkonor i varje land så har vi en unik världsbank som kan hjälpa människor spara pengar över hela världen.
Det fina med vårt koncept är att vi är digitala och redan idag kan man använda tekniken i alla länder även om vi mest exponerar oss i dagsläget mot Sverige.

Aktier
När bolaget bildas kommer det finnas 1 155 000 000 aktier, när aktierna finns på börsen så kommer dessa kunna stiga och minska i värde. Vi kommer kunna ta in max 300 investerare innan börs introduktionen.
Vill du investera nu så tar du kontakt med oss för en diskussion om hur du kan delta och får mer information om EHLCOIN. Ni når oss på 0735307474 eller info@ehl.nu

Andra sätt att delta

Bli partners

Genom att bli strategiska partners så hjälper du oss, denna hjälp är mycket värdefull och vi sätter upp mål vad vi behöver hjälp med och när du når dem får du ersättning enligt vår överenskommelse.

Partners

Vi har idag strategiska partners på exempel Södermalm. T-centralen, i tågstationer, Mayway butiker, där det passerar hundratusentals människor dagligen så kommer erbjudanden som grattis kaffe om du blir medlem locka till sig många medlemmar. Genom att ge våra medlemmar special deals t.ex få kaffe gratis vid köp av smörgås om de betalar med EHLCOIN så kommer många få upp ögonen på att de kan spara och tjäna pengar med EHLCOIN. Vi kommer även marknadsföras online i diverse e-handlares checkout och appar.

Bilder

Vårt kassasystem

 

EHLCOIN högupplöst guld mynt för press, (klicka på bilden för större bild)

 

Vill du investera i EHL COIN?
Kontakta oss på 0735307474

 

Vill du veta mer? Boka ett gratis möte med oss!

13 + 9 =

EHLCOIN VD Simon Blomqvist

Translate »