Hur får vi kunder?

Genom att få människor att älska EHLCOIN!

Hur går det till?

Genom våra strategiska partners på exempel T-centralen, i tågstationer, Mayway butiker, där det passerar hundratusentals människor dagligen så kommer erbjudanden som grattis kaffe om du blir medlem locka till sig många medlemmar. Genom att ge våra medlemmar special deals t.ex få kaffe gratis vid köp av smörgås om de betalar med EHLCOIN så kommer många få upp ögonen på att de kan spara och tjäna pengar med EHLCOIN. Vi kommer även marknadsföras online i diverse e-handlares checkout och appar.

Bli medlem få kaffe

Reklam på golvet – Betala med EHLCOIN

Kassasystem med erbjudanden

Genom att spara pengar

Genom att betala med EHLCOIN så kommer alla bli en vinnare gånger tre.
Kunden som köper en vara får rabatt eller återbäring på sitt köp. Spara 1-20%
Butiken som säljer får lägre transaktionsavgift jämfört med t.ex Klarna eller PayPal, här kommer säljaren få ca 20% lägre transaktionsavgifter än med dagens aktörer.
Vi på EHLCOIN får en liten % som gör att vi kan leverera den bästa betallösningen, detta gör att det blir en WIN-WIN-WIN effekt Detta är vinnare gånger tre. På en transaktion på 3000 kr tarPayPal ca 3,5% detta blir över 100 kr i transaktionsavgift på ett enda köp, går vi till Klarna så är det ännu mer i avgifter. Här är det ca 2,75-6% + fasta avgifter.
Vi kommer kunna erbjuda lägre transaktionsavgifter i takt med desto större vi blir.
Hjälp oss – hjälp dig, hjälp världen.

Här ser ni PayPal fee på 93,93 kr vid köp om 2,667 kr = 3,52%

Genom välgörenhet

Genom att investera i människor och grön teknik kan vi bidra till en bättre värld.
Ponera att vi har lika många köp som kreditkort har och vi skulle skänka 10 öre per transaktion då blir det över 1 Miljard kr per dygn som kan gå till välgörenhet. Beräknat på 125 000 köp per sekund. (Transaktioner 125 000 * sekunder 3600 * timmar per dygn 24 * ersättning kr 0,1) = 1 080 000 000 kr i ersättning till välgörenhet och gröna investeringar per dygn. Genom att betala med EHLCOIN så kan du bidra till en bättre värld.

 

Vill du investera i EHL COIN?
Kontakta oss på 0735307474

 

Vill du veta mer? Boka ett gratis möte med oss!

6 + 3 =

Translate »