Om oss

Ehandelslösningar.se arbetar med startklara webshopsmoduler.

Ehandelslösningar är ett webbutvecklings företag som utvecklar och underhåller ehandelslösningar. Vi erbjuder även andra it-konsult tjänster/support inom ehandel för allt ifrån privatpersoner till små och stora företag. Vi hjälper våra kunder att lyckas med sin e-handel. Den mest otippade personen kan med en proffsig webshop och unika produkter bli framgångsrik på nätet med rätt hjälp, vilket vi tillför våra kunder. Fokus ligger på enkelhet och lönsamhet för kunden. Vi tar hand om design, drift, betalningslösningar och support. Hos oss hyr ni en färdig ehandelslösning som proffs designar efter era behov och önskemål. Vi hjälper även till med marknadsföring om ni så önskar.

Vi som jobbar med EHLCOIN

om_oss_simon
Simon Blomqvist
VD, försäljning
Mob 073-530 74 74
info@ehl.nu
om_oss_bjorn
Björn Johannesson
Utveckling & Support
Mob 072-315 57 00
support@ehl.nu
Markus Ossi
Samordnare
markus@ehl.nu
om_oss_david
Är detta du?
Mejla info@ehl.nu
för karriärmöjligheter

Video om oss

Vi värnar om miljön

Vi tror att e-handelen spar på miljön då bara gods behöver transporteras och inte bilar och människor behöver åka till butiker för att titta på varor. Varje timme har våra sidor tusentals besökare och det skulle om man behövde resa bli tusentals resor. Så nästa gång du ska handlar, kan du göra det mer miljövänligt?

Överskottsvärme från servrar blir värme och elen är från vind och vattenkraft
För att kyla våra servrar så används vatten från Öresund, som återanvänds till fjärrvärme i Helsingborg. All el är likaså enbart el märkt med Bra Miljöval.

Verken företaget eller någon av vår personal äger en bil och kör inte bil i arbetet, vi åker kommunalt och cyklar i största möjliga utsträckning.

Simon Blomqvist som är VD har bosatt sig på promenadavstånd från kontoret och spar både tid och energi på att gå till jobbet och använder gärna telefonen för telefonmöten.

Boka ett möte med oss!

Namn:

E-mail:

Telefon:

 

Translate »